Kurser och seminarier

Vi erbjuder kurser, seminarier, konferenser samt temadagar inom aktuella ämnen. Vi skapar också företagsanpassade kurser utifrån våra kunders behov.

Allt fler väljer att kompetensutveckla sig på RISE och vårt utbud växer. Vi är övertygade om att det beror på att utbildningarna snabbt går att omsätta i handling. Vi ger dig nya kunskaper som du direkt kan dra nytta av när du är tillbaka i verkligheten på din arbetsplats.

Alltid den senaste kunskapen

När du utbildar dig på RISE kan du vara säker på att få ta del av den senaste kunskapen. Vi utvecklar ständigt vår egen kompetens genom forskning och samarbete med andra institut, högskolor och näringsliv - både i Sverige och utomlands.

Sök inom utbildning

Den energikloka livsmedelsbutiken

Välkommen att gå den kostnadsfria webbutbild- ningen "Den energikloka livsmedelsbutiken" på BELIVS webbplats. Utbildningen vänder sig främst till butikschefer, butikspersonal och kommunala energi- och klimatrådgivare.Läs mer...
Trähusdagarna

Trähusdagarna 15-16 mars, Sånga-Säby

Modernt trähusbyggande i hållbar utveckling. 2017, 15-16 mars hålls dagarna på Sånga-Säby, Svartsjön, utanför Stockholm. Anmälan senast den 20 februari.Läs mer...

Aktuella utbildningar

Digitalisering och industri 4.0 ...
6-7 mar 2017, Köpenhamn SV
Metodvalidering
13-15 mar 2017, Stockholm
Lastanalys för utmattning
22-23 mar 2017, Borås
Avfall i nytt fokus
29-30 mar 2017, Malmö
SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Box 857, 501 15 Borås, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.