Kurser och seminarier

Vi erbjuder kurser, seminarier, konferenser samt temadagar inom aktuella ämnen. Vi skapar också företagsanpassade kurser utifrån våra kunders behov.

Allt fler väljer att kompetensutveckla sig på SP och vårt utbud växer. Vi är övertygade om att det beror på att utbildningarna snabbt går att omsätta i handling. Vi ger dig nya kunskaper som du direkt kan dra nytta av när du är tillbaka i verkligheten på din arbetsplats.

Alltid den senaste kunskapen

När du utbildar dig på SP kan du vara säker på att få ta del av den senaste kunskapen. Vi utvecklar ständigt vår egen kompetens genom forskning och samarbete med andra institut, högskolor och näringsliv - både i Sverige och utomlands.

Sök inom utbildning

Cleaning Innovation - Miljösmart och rent!

Välkommen till en intressant dag med fokus på utmaningar och lösningar inom rengöring och desinfektion i många olika branscher och miljöer. Den 29 november i Göteborg.Läs mer...

Maskinsäkerhet och säkra styrsystem - grundkurs

Kursen hålls på SP i Borås den 10-11 november.Läs mer...

Den energikloka livsmedelsbutiken

Välkommen att gå den kostnadsfria webbutbild- ningen "Den energikloka livsmedelsbutiken" på BELIVS webbplats. Utbildningen vänder sig främst till butikschefer, butikspersonal och kommunala energi- och klimatrådgivare.Läs mer...

Aktuella utbildningar

Lastanalys för utmattning
24-25 okt 2016, Borås
Mögelsvamp- teori och praktik
25-27 okt 2016, Göteborg
Drift & Underhållsdagen
26 okt 2016, Göteborg
Samverkan hela livsmedelskedjan
9 nov 2016, Göteborg
(b2) Mätosäkerhet
9 nov 2016, Borås
SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Box 857, 501 15 Borås, Tel 010-516 50 00, E-post info@sp.se

Dela den här sidan: