Livsmedel

Såväl medarbetare som organisation måste kunna möta de nya kompetenskrav som ställs. Vi erbjuder kunskaper som du direkt kan dra nytta av när du är tillbaka i verkligheten på din arbetsplats och möter dina kunder och uppdragsgivare. De flesta av våra utbildningar inom livsmedel är förlagda till SP Food and Bioscience i Göteborg. Vi utvecklar ständigt vår egen kunskap genom forskning och samarbete med andra institut, universitet och högskolor – både i Sverige och utomlands. Våra praktiskt inriktade utbildningar genomför vi i vårt utvecklingscentrum. Här kan vi kombinera utbildningsaktiviteter med produkt- eller processutvecklingsarbete.

Skräddarsydda utbildningar
Förutom våra öppna kurser kan vi självfallet även erbjuda företagsinterna, skräddarsydda utbildningar. Fördelar med företagsintern utbildning är bland annat att:

• utbildningen fokuserar på ert företag med exempel från er verksamhet
• deltagarna slipper rese- och hotellkostnader vid genomförande hos er
• det ger större genomslag när fler får samma kunskap
• det är kostnadseffektivt
• kursdokumentation kan specialanpassas och även lämnas i digitalt format

För flexibla lösningar vad gäller tid, plats och innehåll är du välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Kontakt: Carina Gatzinsky, tel 010-516 67 22, Carina.gatzinsky@sp.se.

Sök inom livsmedel

Aktuella utbildningar

Smak och sensorik 7,5 högskolepo...
31 aug-26 okt 2016, Göteborg
Internrevision, ISO 22000 och FS...
1-2 sep 2016, meddelas längre fram
Vattenmikrobiologi
26-27 sep 2016, Göteborg
Öppet seminarium - Extrudering
5 okt 2016, Göteborg
Mikrobiologisk identifiering och...
18-21 okt 2016, Göteborg
Mögelsvamp- teori och praktik
25-27 okt 2016, Göteborg
Livsmedelsmikrobiologi - teori o...
15-17 nov 2016, Göteborg

Relaterad information

Se även

Grundkurs i reologiDokumentet öppnas i ett nytt fönster
SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Box 857, 501 15 Borås, Tel 010-516 50 00, E-post info@sp.se

Dela den här sidan: