Nya sensoriska metoder

Med nya metoder för att mäta sensoriska upplevelser kommer nya möjligheter! Under detta seminarium kommer vi att lyfta nya sensoriska metoder och tillvägagångsätt för att mäta smakupplevelse. När kan metoderna användas, och hur påverkas resultatet? Hur används sensoriska metoder i olika företag? Vad kan vi lära oss?Nordic Taste & Flavour Centre bjuder in dig till ett seminarium om nya sensoriska metoder. Våra föreläsare ger dig den teoretiska bakgrunden och det praktiska resultatet av olika sensoriska metoder. Vi har även bjudit in representanter från svenska livsmedelsföretag för att berätta om sina erfarenheter från olika metoder och hur de tillämpar dem.

 

Under eftermiddagen är det kortare föreläsningar inom metodiker från olika delar av industrin och deras praktiska erfarenhet. Dagen avslutas med praktiska övningar för att ge dig de rätta verktygen för att direkt kunna applicera kunskapen i din verksamhet! 

 

Course occations

Mar 1, 2018
Last registrationdate:
Feb 22, 2018
Place:
RISE Jordbruk och livsmedel, Frans Perssons väg 6, Göteborg

Course fee

1 500 SEK (VAT not included)
för medlem i Nordisk Taste and Flavour Centre. Icke medlem betalar 2 500 SEK.

Contact Persons

Kursansvarig
Cecilia Norman

Phone: +46 10 516 66 48

Kursadministratör
Tina Petersson

Phone: +46 10 516 66 63

Documents

RISE Research Institutes of Sweden, Phone 010-516 50 00, E-mail info@ri.se

The RISE institutes SP, Innventia and Swedish ICT have merged in order to become a stronger research and innovation partner for businesses and society.
During 2017 sp.se will be one of several websites within RISE. Please visit ri.se for more information about RISE.

Dela den här sidan: