Certifierad Byggprojektledare (BPL)

Här erbjuder vi en ny spännande personcertifiering som vänder sig till dig som vill styrka din kompetens som byggprojektledare. Certifieringen är framtagen i samverkan med Sveriges Byggingenjörer (SBR) vilka också erbjuder ett komplett utbildningspaket inklusive certifiering.

 

Du som är van vid projektledning kommer att känna igen dig i utbildningspaketets avsnitt som ledarskap, initiering av hela byggprocessen, styrning, planering, ekonomi, myndigheter och planprocessen, genomförande, avslut samt juridik.

 

Ansökan om certifiering

Du ansöker om certifiering kommer att genomgå ett kunskapsprov på motsvarande avsnitt som räknades upp ovan. Ansökan om certifiering kan du göra direkt till oss på RISE, eller i samband med kursanmälan till SBR.

 

Certifieringen är öppen för dig som har genomgått SBRs kurs eller har motsvarande kompetens från annan certifiering eller genom lång praktisk erfarenhet.

 

Personcertifiering

Läs mer...

Relaterad information

Verksamhetsområden

RISE Certifiering

Dokument

Se även

Sveriges Byggingenjörer SBR

Kontaktpersoner

Ulf Petersson

Tel: 010-516 63 16

Stina Wibom

Tel: 010-516 63 39

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.

Dela den här sidan: