Food Venture & Partnering Days 2017

Är du ett startup, industriaktör eller en investerare och intresserad av samarbeten och affärsmöjligheter inom livsmedel? Då är Food Venture & Partnering Days, som arrangerades den 3-4 maj 2017 i Göteborg, något för dig. Vi bjuder in startups, industri och investerare inom livsmedelssektorn till att nätverka för affärs- och samarbetsmöjligheter. Eventet är gratis, men vi har ett begränsat antal platser, så först till kvarn.
 
Food Venture & Partnering Days samlar svenska startups med nationella och internationella investerare och livsmedelsindustri. Eventet fokuserar på inspiration och nätverkande för framtida samarbetsmöjligheter. Fokus är på livsmedel utifrån det breda perspektivet, vilket innefattar både tjänster, teknologier och produkter.
 
Nytt för i år är att ni löpande kommer kunna följa vilka deltagare som är anmälda till eventet under fliken ”Participants” på hemsidan. Detta betyder att ni via att ansöka om deltagande och synliggöra er profil i god tid också har större chans att locka aktörer som är relevanta för just ert case.
 
För startups - Ansökan om deltagande sker via hemsidan, med deadline den 15 mars. Vi kommer även erbjuda ett pitchträningsevent den 6 april för antagna startups.
 
För industri och investerare - Anmälan sker via hemsidan med deadline den 10 april, men eftersom vi har ett begränsat antal platser så tillämpar vi ”först till kvarn”.
 
För mer information och anmälan/ansökan se hemsida : www.b2match.eu/FVPD2017

 

Är du intresserad av kommande års Food Venture & Partnering Days, kontakta elen.faxo@ri.se eller någon på Livsmedelsacceleratorn: http://www.livsmedelsacceleratorn.se/kontakt/  


 

Relaterad information

Kontaktpersoner

Elén Faxö

Tel: 010-516 67 27

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.

Dela den här sidan: