Food Venture & Partnering Days, 25-26 april 2018, i Göteborg

Food Venture & Partnering Days är en mötesplats för startups, industri och investerare inom livsmedelsbranschen.

Under två dagar får du möjlighet att presentera ditt företag och nätverka med lokala och globala livsmedelsföretag, framgångsrika entreprenörer, experter, investerare och affärsänglar.

Sveriges mest lovande startups med innovativa produkter, tjänster eller teknologier inom livsmedelsbranschen kommer att pitcha för industrisamarbeten och/eller tillväxtkapital. Som förberedelse erbjuds alla startups gratis pitchträning den 21 mars 2018 i Göteborg.


Arrangör för Food Venture & Partnering Days är Livsmedelsacceleratorn vid RISE, som också kommer att bjuda på expertpaneler, möjlighet till förbokade enskilda möten och inspirationsföreläsningar från några av de mest framgångsrika livsmedelsentreprenörerna i Sverige.


– 2018 blir tredje gången vi arrangerar Food Venture & Partnering Days. Bakgrunden är att vi ville förenkla för nya entreprenörer, investerare och livsmedelsindustrin att hitta varandra. Det är sådana möten som kan öppna för spännande innovations- och affärsmöjligheter och som i förlängningen bidrar till möjligheter för hållbar tillväxt i branschen, säger Susanna Moore, företagsutvecklare på Livsmedelsacceleratorn vid RISE Jordbruk och Livsmedel och projektledare för Food Venture & Partnering Days.


Läs mer om Food Venture & Partnering Days 2018 på eventets webbplats, https://foodventure.b2match.io/


Är du intresserad av att delta? Deltagandet är kostnadsfritt men tar endast 100 personer via urval. För mer information, kontakta Susanna Moore, susanna.moore@ri.se  eller 0703 866 612

 

Food Venture & Partnering Days nominerades till Livsmedelspriset 2017, för att på ett kreativt och mycket målgruppsanpassat sätt skapat ett evenemang där startups får möjlighet att träffa investerare och större företag för att underlätta en fortsatt expansion.

 

Relaterad information

Kontaktpersoner

Susanna Moore

Tel: 010-516 66 12

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.