Nya sensoriska metoder

Med nya metoder för att mäta sensoriska upplevelser kommer nya möjligheter! Under detta seminarium kommer vi att lyfta nya sensoriska metoder och tillvägagångsätt för att mäta smakupplevelse. När kan metoderna användas, och hur påverkas resultatet? Hur används sensoriska metoder i olika företag? Vad kan vi lära oss?Nordic Taste & Flavour Centre bjuder in dig till ett seminarium om nya sensoriska metoder. Våra föreläsare ger dig den teoretiska bakgrunden och det praktiska resultatet av olika sensoriska metoder. Vi har även bjudit in representanter från svenska livsmedelsföretag för att berätta om sina erfarenheter från olika metoder och hur de tillämpar dem.

 

Under eftermiddagen är det kortare föreläsningar inom metodiker från olika delar av industrin och deras praktiska erfarenhet. Dagen avslutas med praktiska övningar för att ge dig de rätta verktygen för att direkt kunna applicera kunskapen i din verksamhet! 

 

Utbildningstillfällen

1 mar 2018
Sista anmälningsdag:
22 feb 2018
Plats:
RISE Jordbruk och livsmedel, Frans Perssons väg 6, Göteborg

Avgift

1 500 SEK (exkl. moms)
för medlem i Nordisk Taste and Flavour Centre. Icke medlem betalar 2 500 SEK.

Kontaktpersoner

Kursansvarig
Cecilia Norman

Tel: 010-516 66 48

Kursadministratör
Tina Petersson

Tel: 010-516 66 63

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.

Dela den här sidan: