Temadag: Stora krafter

Den 8 mars visar SP i Borås upp de unika resurserna för provning med stora krafter. Ta chansen att få se ett provningsförlopp med brottlast upp till 5 MN Förutom själva provningen, som vi följer ”live”, så kommer vi att guida deltagarna genom våra labb för statiska och dynamiska belastningsprov.

Anmälan har nu stängt!

Du som är anmäld har fått mejl med uppdaterat program och platsinfo. Har du anmält dig men inte fått något mejl, var vänlig kontakta Tanja Tränkle, telefon 010-516 57 19. Varmt välkomna.


Ni får besöka den svenska riksmätplatsen för kraft. SP utför CE-märkningar, vi berättar vad som krävs och hur det går till. Vi kan använda olika mätmetoder t.ex. akustisk emission för sprickdetektering och digital image correlation (DIC) för töjningsmätning. Hur vi gör och varför det är viktigt är en del av dagen. Dessutom berättar några av våra kunder om vilka problem som löstes i samarbete med SP, då vi utformade och genomförde provningen för just deras frågeställning.

Träffa våra specialister

Vilka frågor från infrastruktur, bygg eller industri som involverar stora lyft eller stora konstruktioner behöver lösas? Ta tillfället i akt att prata med andra företag med liknande utmaningar och att träffa våra specialister.

Dagen är kostnadsfri! 

SP bjuder på lättare lunch samt fika. Begränsat antal platser! Anmälan är bindande och görs senast den 26 februari.

Utbildningstillfällen

Kontakta kursansvarig eller kursadministratör för intresseanmälan.

Avgift

Temadagen är kostnadsfri. Lunch och fika ingår. Om du avanmäler dig mindre än tre dagar innan tar vi ut en avgift om 400 kr. Antalet platser är begränsat.

Kontaktpersoner

Göran Malmqvist

Tel: 010-516 51 19

Dokument

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.