Temadag om temperatur- och tryckmätning i medicinsk forskning och tillämpning 2014-12-03 i Stockholm

Vi bjuder in till en temadag där du får ta del av intressanta föredrag inom Med Tech och Life Science-områdena. Och naturligtvis fika och mingla!

Välkommen till vår temadag om temperatur- och tryckmätning. Syftet med dagen är att förmedla kunskap inom mätteknik, få kontakter och ta del av det som är aktuellt inom ämnet. Under dagen tar vi också upp några aktuella utlysningar för eventuella forskningsprojekt kopplade till området.

Det händer mycket nytt inom Med Tech och Life Science-områdena och vi vill visa på exempel där man på olika sätt haft nytta av mättekniken. På seminariet får du matnyttig och inspirerande information och inte minst tillfälle att knyta nya kontakter.

Syfte

Programmet varvar tekniska presentationer från forskare, tillverkare och användare. Du kommer att få ta del av det senaste inom temperatur- och tryckmätning, nya rön och rekommendationer, liksom information om produkter och tillämpningar. Det finns även tid att diskutera dina eventuella temperatur- och tryckrelaterade frågor och problem.

Målgrupp

Alla som är intresserade av forskning inom vård-, Med Tech och eller Life Science-områdena. FoU-, instrument- och mättekniker, konstruktörer, instrumentansvariga, drift-, montage- och underhållsingenjörer samt personer som projekterar, köper och säljer mätutrustning.

Innehåll

Minimässa
Under dagen anordnas en liten minimässa, där deltagande företag visar upp produktnyheter och vi arrangerar en liten mäthörna.

Inspirationsdag + Workshop

Inspirationsdag 2 december - Nya samarbeten och idéer inom läkemedel, livsmedel, kemi och skogskemi! Läs mer...

Utbildningstillfällen

Kontakta kursansvarig eller kursadministratör för intresseanmälan.

Avgift

1 900 SEK (exkl. moms)

Kontaktpersoner

Föredragshållare
Viktoria Jonasson

Tel: 010-516 56 39

Sara Ljungblad

Tel: 010-516 53 70

Administratör
Azra Hajradinovic

Tel: 010-516 54 69

Dokument

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.