Byggprodukter

Husbild till P-märkning och typgodkännandeVälkommen till RISE Certifiering. Hos oss certifierar du byggprodukter och byggsystem.

P-märkning, typgodkännande med gaffelmärkning och CE-märkning är resultatet av våra mest efterfrågade certifikat. Utöver dessa erbjuder vi flera andra internationella märkningar.

CE-märket deklarerar egenskaper hos produkten, medan P-märke och gaffelmärke styrker egenskaper i relation till kraven i svenska byggregler. Med byggprodukt menas komponenter, sammansatta produkter och system.

 

För information om respektive område väljer du någon av länkarna nedtill på denna sida. Du kan även söka bland utfärdade giltiga certifikat  i menyn till höger under "Relaterad information". Vår kontaktinformation finner du också till höger.

 
NYHETER

RISE Certifiering kommer fortsätta att vara anmält organ inom medicinteknik.
För mer info se HÄR

Från och med idag finns det en ny lösning för sökning av certifierade produkter samt personer. Länk till sökningen finns i högermenyn och öppnas i nytt fönster. Ändringen innebär att du som besökare möts av en snabbare och mer modern lösning.  

P-märkning

P-märket, RISE koncernens eget kvalitetsmärke.Läs mer...
Typgodkännande och tillverkningskontroll

Typgodkännande och tillverkningskontroll

Typgodkännande för krav i svenska byggregler.Läs mer...

Internationell certifiering av byggprodukter

CE-märkning, Key-mark, Ü-märkning med flera.Läs mer...
RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.