Karriär

Vill du ha möjlighet att styra över ditt arbete och bredda dina erfarenheter? Hos oss får du möjlighet att prova på nya arbetsuppgifter och att arbeta inom flera olika projekt och verksam-hetsområden.

Att vi arbetar både på bredden och djupet är något som speglas i alla delar av verksamheten, inte minst när det gäller de möjligheter du har som medarbetare hos oss. Vi arbetar aktivt för att öka utvecklingsmöjligheterna för våra anställda, oavsett om du har som mål att bredda dina kunskaper inom andra verksamhetsområden eller att öka ditt ansvarsområde, till exempel genom personalansvar.

 

Våra medarbetare - en viktig del av helheten

 • Utbildning
  På RISE ser vi vikten av varje enskild medarbetare och dennes kompetens och erfarenhet. Därför ser vi det också som en självklarhet att erbjuda våra medarbetare vidareutbildningar löpande. Vi har ett stort utbud av interna kurser bl a satsas mycket på ledarutveckling. Det anordnas även seminarier, konferenser och temadagar.
 • Interna karriärmöjligheter
  Vi ser intern rörlighet som en viktig framgångsfaktor. Detta kan bland annat ske genom möjlighet att delta i projekt eller genom att du visar intresse för annat arbete internt. Genom att medverka i de projekt som genomförs ges våra medarbetare också möjlighet att bredda sina kunskaper, då många projekt är gränsöverskridande och involverar flera olika verksamhetsområden.
 • Medarbetarsamtal
  Under det årliga medarbetarsamtalet har du möjlighet att diskutera individuella mål, arbetsuppgifter och behov av kompetensutveckling.
 • Studier under arbetstid
  Möjlighet att utföra lic- och dr studier under arbetstid.
 • Strategiarbete
  Möjlighet att delta med synpunkter när nya strategier utformas.
 • Välj var du vill jobba
  RISE finns på ett trettiotal olika platser i Sverige från söder till norr och det finns därför möjlighet för medarbetarna att byta stationeringsort. Vi har även dotterbolag i Danmark och Norge.

 

Balans i livet

Vi anser att balans mellan yrkes- och privatliv är viktigt. På RISE har du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete. Vi erbjuder även ett stort antal fysiska aktiviteter som ett led i vårt friskvårdsarbete.

 

Vi tror på mångfald

Vi tror på att en blandning av kompetens, kön, kulturell bakgrund, ålder, utbildning, personliga erfarenheter och egenskaper berikar vår verksamhet genom att tillföra nya infallsvinklar och fler perspektiv. Vi ser mångfald som en förutsättning för god kvalité i våra kundrelationer och det skapar också större förutsättningar för en trivsam och effektiv arbetsplats med god arbetsmiljö.

Jobba hos oss

Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en högteknologisk miljö? Läs mer...

Möt våra medarbetare

Våra anställda är vår viktigaste resurs. Här berättar våra medarbetare om hur det är att arbeta i SP-koncernen och om varför de trivs så bra med sina jobb.Läs mer...

Lediga jobb

Vill du arbeta i SP-koncernen? Välkommen att bli medlem i vårt Talent Network. Här hittar du också alla utannonserade lediga jobb inom koncernen.Läs mer...

Relaterad information

Kontaktpersoner

Birgitta Strömbom

Tel: 010-516 52 31

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.