Student

Kajsa AnderssonRISE satsar på studenter! Vi arbetar aktivt mot högskolor och universitet och fungerar som länk mellan akademi och näringsliv. Vi har ca 90 examensarbetare hos oss varje år och arbetar aktivt för att öka intresset för teknikutbildningar.

RISE är en populär arbetsgivare bland blivande ingengörer, det visar resultatet från Universums årliga undersökningar bland studenter.

Vi arbetar aktivt mot universitet och högskolor, bland annat genom att medverka vid flera arbetsmarknadsdagar varje år. Många av våra anställda arbetar som adjungerade professorer och lärare på universitet och högskolor runt om i landet och vi har årligen flera examensarbetare inom hela koncernen.

Vi deltar också i Tekniksprånget, som är ett praktikprogram för avgångselever under 21 år som är behöriga att söka en ingenjörsutbildning.

Examensarbete

Vi satsar vi på exjobb. Förra året hade vi cirka 90 exjobbare inom koncernen.Läs mer...

Jobba hos oss

Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en högteknologisk miljö? Läs mer...

Arbetsmarknadsdagar

Vi vill gärna träffa dig! Vi deltar bland annat på Armada i Stockholm, CHARM i Göteborg och ARKAD i Lund varje år. Läs mer...

Relaterad information

Kontaktpersoner

Birgitta Strömbom

Tel: 010-516 52 31

RISE Research Institutes of Sweden, Tel 010-516 50 00, E-post info@ri.se

SP, Innventia och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.
Under 2017 kommer sp.se att vara en av flera webbplatser inom RISE. Besök gärna ri.se för mer information om RISE.