Logga in
|
Webbplatskarta
|
Kontakta oss!
|
Villkor
|
Sökhjälp
|
In English
Divisioner
Utbildning
Publikationer
Nyheter
Jobba hos oss
Innehåll A-Ö
SP innan RISE
Utbildning
Brand, risk och säkerhet
Bygg
Certifiering
Elektronik och IKT
Energi och miljö
Livsmedel
Materialteknik och kemi
Mekan- och fordonsindustri
Mätteknik
Träteknik och träbyggande
Företagsanpassade kurser
Seminarier och konferenser
Start
| New technologies to design personalised foods
New technologies to design personalised foods
Consumer’s demand for healthier food products and the need to develop products for populations with specific needs i.e swallowing disorders, is driving the new trends in food research.
In this half day seminar, you will get the latest from experts in emerging new methods and technologies to design personalised foods.
We will have talks about novel methodologies to measure textures
in vivo
and
in vitro
, and food design by 3D printing and natural texturisers. Agenda will follow.
You will learn about:
Latest development in product design methods and technologies
Discussions with experts from industry and academia
Utbildningstillfällen
5 mar 2019
Sista anmälningsdag:
27 feb 2019
Plats:
RISE Agrifood and Bioscience, Frans Perssons väg 6, Göteborg
Anmäl dig här
Avgift
500 SEK (exkl. moms)
Coffee and lunch included
Kontaktpersoner
Kontaktperson
Patricia Lopez-Sanchez
Tel: 010-516 67 25
Vincent Schaller
Tel: 0723526122
Kursadministratör
Tina Petersson
Tel: 010-516 66 63
Länkar
Allmänna villkor för anmälan